От десетина дни Александра Кръстева е действащата Мис България. 18-годишната студентка

...
От десетина дни Александра Кръстева е действащата Мис България. 18-годишната студентка
Коментари Харесай

Избухна онлайн скандал около новата Мис България

От десетина дни Александра Кръстева е действащата Мис България. 18-годишната студентка показа София в състезанието, въпреки че е родом от Шумен. Тя изпъкна с естествена хубост и форми на модел. 

В Instagram почитателите ѝ са запленени от усмивната и пъстрите ѝ очи. Е, намират се и тук-таме " разбирачи ", които да я упрекнат, че употребява тежък грим, само че са единици.

По-голям скандал, обаче, се развихри в TikTok, където беше качен отговор на един от въпросите, на които ѝ се е наложило да дава отговор на сцената на състезанието. Така и не разбираме какъв е бил въпросът, само че Александра е меко казано объркана от него и това проличава в отговора ѝ. Дали става въпрос за терзание, или за нещо друго, не знаем, само че в мненията не икономисаха рецензиите си по Александра. 

" Не се интересувам от този вид състезания, само че като видя кой печели, се чудя другите участнички какво съставляват ", " Стана ми жалост малко ", " Милиони години еволюция и най-после стигнахме до тук ", " Трагедия ", жестоки са в мненията.

Други пък са много по-умерени и са уверени, че става въпрос за терзание. Версия, която е много евентуална поради триумфите на Александра до момента. Припомняме ви, че тя е студентка не по какво да е, а по архитектура. В учебно заведение мощни са ѝ били математиката и българският. В Шумен приключва Природо-математическата гимназия в града, а присъединяване ѝ в състезанието е първата ѝ изява като модел.  Александра е упражнявала гимнастика, лека атлетика, спортни и национални танци, плуване, волейбол. Целта ѝ е да остане и да се осъществя в България, написа каналът Vbox7.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР